Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci

Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci

09.05.2017 807

2. Uluslar Arası Su ve Sağlık Kongresi Düzenleme Kurulu talebi ile Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 13-17 Şubat 2017 tarihlerinde Türkiye geneli İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arası düzenlenen ''Suya Dair Her Şey'' Temalı Resim Yarışmasında Türkiye 2.si olan Muş BİLSEM öğrencisi , Muş Bilsem Müdürü Murat Taşdemir, Müdür Yardımcısı Nihat Özdemir, Proje öğretmeni Şehmus Kardaş ve öğrenci velisi Atilla Yalçın Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci'yi makamında ziyaret etti.

 Düzenlenen yarışmanın amacı, çocuklarda su konusunda farkındalık yaratmak, suya dair her şey teması ile ilgili eser üretmelerini sağlayarak yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olmak ve başarılı çocukları onurlandırmaktır.

 Bu kapsamda Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden resim yarışmasına katılan öğrenci, Türkiye çapında ikincilik ödülü almaya hak kazanmıştır.

Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencimizi kutluyorum dedi. Resim hakkında Türkiye 2.olan Muş BİLSEM öğrencisinden bilgi aldı, daha sonra öğrencimizi Başarı Belgesi, Tablet Bilgisayar ve Kitap ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

 

Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci; Muş Bilsem idareci, öğretmen ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum dedi.

 

30-03-2017 

 

30-03-2017

 

30-03-2017