NanoDiode Proje Yarışmasında Avrupa 5.si  Olduk

NanoDiode Proje Yarışmasında Avrupa 5.si Olduk

Avrupa Birliği tarafından finanse edilmiş,11-18 yaş arası Avrupa'daki her kademeden öğrenciyi kapsayan, NanoDiode Proje yarışmasında Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri jüri değerlendirmesinden en yüksek puanı aldılar.

08.03.2016 696



NANODİODE PROJE YARIŞMASI


Avrupa Birliği tarafından finanse edilmiş,11-18 yaş arası Avrupa'daki her kademeden öğrenciyi kapsayan, NanoDiode proje yarışmasında Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri jüri değerlendirmesinden en yüksek puanı aldılar.

EUSJA (Avrupa Birliği Bilim Gazetecileri Derneği) ortaklığı ile düzenlenen yarışmanın amacı geleceğin teknolojisi olarak bilinen nanoteknoloji hakkında farkındalık yarattı. Yarışma süresince öğrencilerimiz "Nano teknoloji nedir? "Nano teknoloji güvenli midir? "Gelecekte hangi nanoteknoloji ürünleri istiyoruz?" sorularına cevap aradılar.

 

Yarışmaya farklı ülkelerden birçok okul katıldı. Tüm katılımcılar NanoDiode ortaklığı tarafından değerlendirildiler. Değerlendirme sonucunda 14 jüri üyesinden Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri en yüksek puanı alarak jüri değerlendirmesine 1. Olan öğrencilerimiz video beğeni ve izlenme oranının yeterince yüksek olmamasından dolayı 5. oldular.

 

We'd especially like to thank the Muş Science and Art Center School from Turkey, who took the first place in the NanoDiode partnership's votes! (Note: the score has been 50% Facebook and Youtube likes and 50% partners votes).