X. Orta Okullar arası Bu Benim Eserim Proje yarışması bölge sergisine katılmaya 6 projemiz hak kazanmıştır.

Van, Ağrı, Bitlis, Batman, Şırnak, Hakkari ve Siirt gibi illerden toplamda 50 projenin sergileneceği yarışmada Muş ilinden de 11 proje seçilmiştir. Bu 50 proje içerisinden de bölge sergisinde uygun görülenler Ankara´daki Ulusal sergiye gönderilecek ve dereceye girenler ödüllendirilecektir. Muş Bilim ve Sanat Merkezi olarak 11 projeden 6 tanesinin altına imzasını atan değerli öğrencilerimiz ve çok değerli danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge sergisinde başarılar dileriz.

24.04.2015 1134

Bu Benim Eserim Proje ÇalışmalarıBu Benim Eserim Proje ÇalışmalarıBu Benim Eserim Proje ÇalışmalarıBu Benim Eseri Proje ÇalışmalarıbbeBu Benim Eseri Proje Çalışmaları