Muş Havaalanı Gezisi

Muş Havaalanı Gezisi

Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrenciler 27 Nisan tarihinde Muş Havaalanını ziyaret ederek havaalanı hakkında genel bilgiler aldı.

27.04.2015 2557

Muş Havaalanını ziyaret eden Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, havaalanındaki birimleri gezerek işleyişe tanık oldular. Hava arama ve kurtarma birimindek araçlara binen öğrenciler akıllarına takılan soruları sorarak bütün birimler hakkında bilgi sahibi oldu. Gezi esnasında öğrenciler Havaalanı Müdürü Kemal Daştan ve Hava Seyrüsefer Amiri Abdullatif Dayanan´a çiçeklerini takdim ederek teşekkür ettiler. Biz de Muş Bilim ve Sanat Merkezi olarak Muş Havaalanı Müdürü Kemal Daştan ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı gezisinden kareler..Havaalanı gezisinden kareler..Havaalanı gezisinden kareler..Havaalanı gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden karelerHavaalanı Gezisinden karelerHavaalanı Gezisinden karelerHavaalanı Gezisinen kareHavaalanı Gezisinen kareHavaalanı Gezisinen kareHavaalanı Gezisinen kareHavaalanı Gezisinen kareHavaalanı gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden karelerHavaalanı Gezisinden karelerHavaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..Havaalanı Gezisinden kareler..